Не пропускайте премиерния екшън-трилър с Крис Пайн, Кевин Костнър и Кийра Найтли тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Крис Пайн влиза в образа на един от най-известните шпиони на нашето време в премиерния за българския ефир екшън – трилър „Джак Райън: Теория на хаоса” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Поредицата „Премиера в петък” ще представи петата поредна лента посветена на култовия герой от романите на Том Кланси. Крис Пайн се изправя пред огромно предизвикателство, след като в предишните филми посветени на специалния агент в неговата роля се превъплътиха Алек Болдуин, Харисън Форд и Бен Афлек. Актьорското му изпълнение е подпомогнато от цяла плеяда холивудски звезди, сред които са Кевин Костнър и Кийра Найтли, а Кенет Брана не само се превъплъщава в злодея във филма, но и лично се заема с неговото режисиране. Не може да се пропусне и българската следа в смразяващия кръвта екшън-трилър. Звездата от новия български сериал на Нова - „Откраднат живот”, Александър Алексиев майсторско изпълнение в ролята на бодигарда и изпълнител на мръсни поръчки на злодея Кенет Брана и влиза в пряк сблъсък с Крис Пайн.

Джак Раян (Крис Пайн) се завръща от войната в Афганистан и е вербуван от агент на ЦРУ (Кевин Костнър)  да разследва глобалния финансов тероризъм, за което му помага работата като финансов анализатор на Уолстрийт. Когато са разкрити „поредица” от събития, които може да потопят икономиката на САЩ, Джак е принуден да напусне удобното си място пред компютъра, да замине за Москва и да се изправи срещу руски бизнесмен (Кенет Брана), който стои зад всичко. Американският агент обаче осъзнава, че вероятно вече е твърде късно и шансът му да спре атаката е минимален...

Не пропускайте развръзката в премиерния за българския ефир екшън – трилър „Джак Райън: Теория на хаоса” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.