Гледайте Национална лотария в събота от 19.30 ч. по NOVA

Екипът на Национална лотария се срещна с Илко Братованов от село Ново село, който се радва на две печалби – автомобил Citroen Elysee от играта „На крачка от късмета” и екскурзия в Монте Карло от „Специален втори шанс”. „Новият автомобил и екскурзията ме презаредиха”, заяви Илко. „Тази хубава кола дойде съвсем навреме, за да подмени стария фамилен 18-годишен автомобил”, разказа още Илко. Съпругата му е искала да посетят Монте Карло и е започнала да купува билети, а той да ги регистрира в сайта на Национална лотария. Малко по-късно двамата са получили обаждане, че печелят екскурзията.

„Емоцията в играта е невероятна и няма как да се опише, трябва да се преживее”, разказа Райна Арнаудова от Петрич в специалното лятно предаване. Щастливката спечели 22 000 лева и петдневна екскурзия до Рим за двама в играта „Сейфове”. Тя участва в предаването в навечерието на великденските празници, когато имаше специални изненади за участниците.

Тази събота екипът на Национална лотария беше и в Свети Влас, където се срещна с Давид Александров от Павликени. Късметлията си спечели 30 000 лева от играта „Мега джакпот” и ще прекара цялото лято на морето. „Чувствам се много добре. Спечелих 30 000 лева и сега ги харча”, разказа щастливецът. Той спечели и петдневна почивка за двама в Тайланд, която е подарил на свои приятели. С печалбата 29-годишният Давид си е купил нова кола и е помогнал на родителите си.

Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.