Премиерата на песента във Vbox7.com беше на 15 юли

Силен дебют в разгара на лятото направи сензацията от X Factor Дарина Йотова-DARA. Тя прикова вниманието на публиката и журито още с появата си на кастинга и благодарение на таланта и яркото си присъствие на сцената и извън нея бързо се превърна в най-коментирания участник от четвъртия сезон и достигна до финала. 

След края на X Factor всичко за DARA се разви бързо – договор с „Вирджиния Рекърдс”, концерти, партньорства с някои от най-популярните младежки брандове, записи, дебют на сцената на наградите на БГ Радио с „К’во не чу” и много успешна официална радио, телевизионна и интернет премиера на парчето и клипа на 15 юли.

По „К’во не чу” Дарина е пожелала да работи с някои от най-близките си приятели – Pavell, Искрен Тончев-Искрата и Николай „Х” Николов. Резултатът е хитово парче с енергичен ритъм, денсхол бийт и рага отпявания. Текстът му е вдъхновен от лична история, която DARA споделила още при първата среща в студиото. Финалните щрихи в микса и мастъра на композицията е положил шведският хитмейкър Ollipop. 

След представянето си по време на Годишните музикални награди на БГ Радио преди месец, изпълнението на „К’во не чу” беше гледано над 100 хиляди пъти във Vbox7.com, а песента не слизаше от челните места в класацията за българска музика на видео платформата. 

Месец по-късно официалното видео към сингъла събра три пъти повече гледания онлайн само за два дни след официалната си премиера на 15 юли. Клипът е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Андрей Андреев, а хореографията и много от идеите, реализирани в клипа, са на Милен Данков. Зад визиите на DARA стоят усилията на стилиста Ива Атанасова, коафьора Ивайло Колев и гримьора Никола Иванов.