Кои ще са ководещите на сутрешния блок на NOVA?

„Здравей, България” отново подготвя изненада за зрителите. Тази седмица пет дами ще партнират на водещия на сутрешния блок на NOVA Виктор Николаев. Докато Ани Цолова е във ваканция, нейното място заемат любими и популярни от екрана лица.

В понеделник Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара от „Милион и едно желания”, ще бъде ководеща, а във вторник водещата на Новините на NOVA Надя Узунова ще седне до Виктор, за да сподели своята гледна точка за най-актуалните събития от страната и чужбина. Лицето на сутрешните новини, продуцент на Темата на NOVA и един от най-добрите разказвачи на истории – Марина Цекова, ще партнира на Виктор в сутрешния блок тази сряда, а в четвъртък един от най-добрите журналисти у нас – Миролюба Бенатова, ще седне на стола на Ани Цолова.

Кой ще е ководещият на сутрешния блок на NOVA в последния ден от седмицата – предстои да разберем. Дали дамата, която ще води заедно с Виктор Николаев в петък, ще е журналист, лице от шоубизнеса, или друга публична личност? Ако имате предположение – споделете го като коментар под новината в сайта nova.bg.

От понеделник до петък не пропускайте „Здравей, България” – всяка сутрин, от 7.00 до 9.30 ч. по NOVA.