Новият сезон на предаването започва през есента

Екипът на Национална лотария се срещна с Албена Иванова от Радомир, която преди няколко месеца спечели автомобил Citroen Elysee от играта „На крачка от късмета”. „До самия край на предаването всичко ми изглеждаше като шега. Не можех да повярвам, че съм избрана, че участвах и спечелих”, разказва Албена, която скоро очаква четвърто дете. Късметлийката и съпругът ѝ са продали автомобила и са вложили парите в неща, от които имат нужда, сред които и детска стая. 

Национална лотария провери как се е променил животът и на Димитър Цикалов от Сливен, който грабна 10 000 лева от играта „Сейфове”. 41-годишният учител се чувства късметлия и е много щастлив след печалбата. Щастливецът разказа, че е бил зареден с положителна енергия и с очакване за нещо хубаво: „Осъзнах, че с мен се случва чудо, че неизбежно ще се случи нещо хубаво, което може да предложи само Националната лотария”. Благодарение на печалбата Димитър и семейството му са посетили любими кътчета в България, като част от сумата са отделили за догодина, когато синът им ще бъде абитуриент. 

Екипът на предаването се срещна и с един истински късметлия, който има три печалби от Национална лотария. Преди няколко месеца Николай Колев от Стара Загора участва в играта „Мега джакпот” и спечели 25 000 лева и петдневна почивка за двама в Дубай като бонус печалба. Печелил е 100 000 лева и от билета „Сделка или не”. С печалбата от Национална лотария късметлията е направил ремонт в апартамента си и на вилата. Николай е подарил на съпругата си пътуване до Кушадасъ, където са отпразнували рождения ѝ ден на яхта. След това семейството е отишло на почивка в град Дидим.

Новият сезон на Национална лотария започва през есента, а следващият късметлия може да сте вие.