Тегленето на „Големият джакпот” е тази вечер от 19.45 ч. по NOVA

По темата

Рекорден за България джакпот от 10 милиона лева може да бъде спечелен тази вечер в играта „Големият джакпот” на Национална лотария. Тегленето за колосалната сума е от 19.45 ч. по NOVA. 

Шестима късметлии останаха на крачка от милионите миналата седмица. Огромната печалба от 10 милиона лева предизвика еуфория сред българите, а възможността да станат милионери накара хиляди да изпробват късмета си в лото пунктовете.

Ангелинка Иванова, която всеки ден приема фишове за „Големият джакпот” разказва, че има много участници, които пускат по повече от един фиш.

„Рекордната сума предизвика голямо вълнение. Хората искат да поживеят по-спокойно и редовно изпробват късмета си. Най-много играят за джакпота”, обяснява Ангелинка.

Всяка седмица преди историческото теглене пред лото пунктовете се образуват опашки от желаещи да се включат в играта, а Ирина Савова е една от тях. Тя разказа, че ако спечели, ще отиде на дълга почивка. Част от парите ще инвестира в дом, ще направи и дарения за болни деца и животни.

Съвсем малко време остава до тегленето за рекордната сума от 10 милиона лева. Дали някой ще грабне огромния джакпот? 

Не пропускайте тегленето тази вечер от 19.45 ч. по NOVA.

А във видеото тук вижте какво разказа водещият Захари Бахаров в ефира на „Здравей, България”.