Най-интересното от ефира на NOVA ви очаква в NOVA PLAY

По темата

Ако сте пропуснали да гледате любимите си сериали и предавания в ефира на NOVA тази седмица, можете да наваксате с интересни моменти и ексклузивни видеа благодарение на платформата NOVA PLAY

След 42 часа ефирно време историята за героите от „Откраднат живот” тепърва предстои да се развие, а обратите ще са наистина драматични – това стана ясно от специално видео тук с най-емоционалните моменти, излъчено в „Здравей, България”. 

В NOVA PLAY ви очакват и епизодите на „София – Ден и Нощ”. В риалити сериала тази седмица Стела преминава през сериозна трансформация в желанието си да бъде по-добра, а Дани е изправен пред професионални изпитания.

С предизвикателства и криминални загадки се сблъска и екипът на лейтенант Стив Магкарет в хитовия сериал „Хавай 5-0”. Епизодите от премиерния шести сезон на поредицата гледайте отново в NOVA PLAY
 
Почитателите на сериала „Прости ми” в NOVA PLAY също могат да следят изпитанията, през които преминават главните герои в търсене на любовта. В NOVA PLAY ви очакват и епизодите на документалното риалити „Съдби на кръстопът” тук.