Гледайте фентъзи екшън-трилъра „Призрачен ездач: Духът на отмъщението” тази събота от 22.00 ч. по NOVA

Никълъс Кейдж влиза в ролята на супергероя Джон Блейз от комиксите на Marvel, за да спаси човечеството от Дявола във фентъзи екшън-трилъра „Призрачен ездач: Духът на отмъщението” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Помощ в борбата със злото ще му окажат звездите Кристоф Ламбер и Идрис Елба, а срещу тях ще се изправи Кийран Хийндс в ролята на слуга на Мефистофел. Филмът е режисиран от дуото Марк Невалдайн и Браян Тейлър, които вплитат в лентата своето чувство за хумор, познато на зрителите от „Огън в кръвта”, издигайки историята на качествено ново ниво.

Джони Блейз (Никълъс Кейдж) се е оттеглил доброволно от света, убеден, че тайнствените му сили са проклятие, което вреди на хората около него. Но след като член на таен монашески орден на име Моро (Идрис Елба) го моли за помощ, Блейз отново се завръща в човешкия свят. Задачата му е да опази живота на млада майка и нейния син, преследвани от тайнствения Роарк. Много скоро Блейз открива, че Роарк не е човешко същество, а един от най-доверените слуги на самия Дявол.

Не пропускайте развръзката във фентъзи екшън-трилъра „Призрачен ездач: Духът на отмъщението” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.