Зрителите влизат в ролята на режисьори в Къщата тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Остават броени часове до старта на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Най-популярното риалити шоу в България отбелязва 10 години в ефира и екипът му е подготвил много изненади за зрителите през този сезон, както показва и мотото му “Играта загрубява”.

"Играта ще загрубее в комичния профил и в забавлението” - така коментира водещият на емблематичното шоу Ники Кънчев слогана на новия сезон.

"Хората искат предаването да ги забавлява и да ги изненадва. Затова  сме заложили този сезон като комедията, но дали тя ще бъде черна или екшън, зависи от тях”, допълни продуцентът Нико Тупарев.

Снимки от Къщата вижте ТУК

"Понеже зрителите искат обрати и изненади, тяхната роля през този сезон ще бъде още по-голяма. Още тази вечер хората ще си дадат мнението за нещо много важно, чиито резултат ще видят още в понеделник. Зрителите ще влязат в ролята на режисьори”, разкриха Нико Тупарев и Ники Кънчев.

През този сезон живите предавания на VIP Brother ще бъдат в понеделник и петък.

Тази вечер точно в 20.00 ч. за първи път 17 звезди ще прекрачат прага на Къщата на VIP Brоther в една вечер. „Съквартирантите ще бъдат по-различни, по-нестандартни, с любопитни лични истории. Визитките ще са много концентрирани и ще загатват бъдещите сюжетни линии”, сподели Нико Тупарев.

Какво още разкриха Нико Тупарев и Ники Кънчев за старта на най-популярното риалити шоу в България, гледайте във видеото от "Събуди се". 

Кои са звездите, които ще прекрачат прага на Къщата? Не пропускайте големия старт на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook