Алек Сандар е първият Съквартирант, напуснал по силата на зрителския вот

Big Brother показа нагледно как играта може истински да загрубее на безапелационен тричасов лайв в петък по NOVA. Зрителите проследиха всички обрати и изпитания, с които Съквартирантите се сблъскаха през последните дни, но черешката на вечерта без съмнение беше Емануела и готовността, с която тя се впусна в тайната си мисия. Отговорността, която певицата и тайният ѝ съучастник Борислав поеха, е огромна, защото ако дори един Съквартирант се усъмни в твърдението, че двамата са двойка в живота, всички звезди ще се озоват на най-ужасното място, което Big Brother e създавал за дългогодишната си история – лудницата. 

Певицата с изумрудените очи не се поколеба и веднага дари Борислав със страстна целувка, с което постави началото на тайната им мисия. Ще успеят ли Емануела и Боби да заблудят Съквартирантите или всички ще се озоват на най-страховитото място, на което някога са попадали, зрителите ще видят съвсем скоро.

Още снимки на Емануела преди влизането в Къщата вижте в галерията ТУК

По темата

Преди Емануела да разбуни духовете в Къщата, един колоритен Съквартирант я напусна. Алек Сандар стана първият изгонен от зрителите участник във VIP Brother 2016, а Миглена Ангелова и Лили Вучкова продължават участието си в шоуто.

В живото предаване Големият брат даде нов шанс на бившите марионетки. Те имат възможност да възвърнат 50% от бюджета на групата, ако видеото, което заснеха, събере 50 000 лайка за 24 часа във Facebook страницата на шоуто. Само няколко минути, след като беше качено, видеото събра 10 000 харесвания, а от зрителите зависи дали Съквартирантите ще си върнат загубеното, или ще останат с бюджета си от 136 лева.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg