Първата звезда, напуснала Къщата при елиминации, разказа преживяванията си в “Събуди се”

По темата

“Никой от Съквартирантите не очакваше, че аз ще изляза от Къщата. Повечето мислеха, че Лили ще бъде първата изгонена. Моето излизане приличаше на Брекзит – никой не го очакваше, но се случи. VIP Brother  e шоу, в което трябва да очакваш неочакваното”, разкри Алек Сандар – първата звезда, напуснала най-гледаното риалити след редовни елиминации, при гостуването си в “Събуди се”.

“Искаше ми се да остана малко по-дълго покажа кой съм”, сподели музикантът, но добави, че победата във VIP Brother не му е била фикс идея.

Алек Сандар посочи модела Глория Петкова като свой фаворит за победител във VIP Brother, но отбеляза, че ако Емануела остане до края на шоуто, има голям шанс да го спечели.

Какво още разказа Алек Сандар за преживяванията си в Къщата, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg