Не пропускайте най-щедрото шоу в ефира и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

В първото предаване от новия пети сезон на Национална лотария се проведе традиционната среща на късмета и парите. 25 късметлии получиха чекове за супер печалби от моментните и лото игрите на най-щедрото шоу. В предаването на 24 септември бяха раздадени предметни и парични печалби за 1 189 307 лева.

Най-големият късметлия тази събота бе Айнур Ведатов от град Попово. Щастливецът получи чек за ТОП печалба от 500 000 лева от билет “Златните пирамиди 3”. В студиото беше и късметлията Панчо Панчев от град София, който позна шестица в играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” и беше на крачка от рекордните 10,4 млн. лева. Той получи чек за 100 000 лева. Със същата сума си тръгна и Петко Петков от град Шумен от билет “Супер Лото +”.

С печалби от 50 000 лева забогатяха Разие Юсеинова от село Брестовене от билет “Карибско съкровище”, Хорие Мурадова от село Анево от “Лото +”, Кольо Енев от град Казанлък от билет “Американско бинго” и Ахмед Лютов от град Якоруда от “Супер Лото +”. “Златните пирамиди 3” позлатиха с по 50 000 лева Марина Петрова и Антон Христов от град София. 

Играта “Лото 5/35 Златната топка” ощастливи с печалба от 10 002 лева Рангел Рангелов от град Перник. Чекове за 10 000 лева получиха и Димитър Аврамов от София от билет “Супер Лото +”, Красимир Башинов от град Ловеч от билет “Карибско съкровище”, и Иван Васев от град Пловдив от “Кеш х10”.

Играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” донесе 6001 лева на Николай Костов от град Банкя и печалба от 6000 лева на Цветелина Георгиева от град Плевен. По 5000 лева грабнаха Алтънай Мустафов от град Царево от билет “Златната мина”, Янка Минчева от село Жегларци от билет “Американско бинго”, Тасим Юсеин от село Стремци от “Кеш х20”, Красимир Христов от София от билет “Сбъдни мечтите си” и Николай Проданов от село Черни връх от билет “Лото 6 от 47”. С по 5000 лева увеличиха финансите си и Георги Стоянов от София от билет “Супер Лото +”, Добринка Илиева от град Търговище от билет “Лото Зодиак”, и Стоян Златев от град Долни Чифлик от билет “Под прикритие”. Билет “Златното съкровище” позлати с 5000 лева късметлията Пенко Пенков от град Сливен, а “Златните пирамиди 3” донесе същата печалба на Пенка Благоева от село Градина.

Вие може да сте следващият щастливец, който ще стане част от дългия списък с късметлии на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото шоу в ефира и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.