Гледайте първи епизод в “Господарите на ефира” тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

Легендата “Бай брадър” се завръща в “Господари на ефира” тази вечер по NOVA. Забавната рубрика се възражда само седмица след старта на VIP Brother. Това разкри Мария Игнатова  по време на гостуването си при Галя Щърбева в предаването “Комбина”.

Още в първи епизод  тази вечер от 23.00 ч. по NOVA смехът ще достигне епични децибели и ще бъдат дискутирани изключително сериозни теми, достигащи до непознати дълбини в човешката психология – влиянието на бълхи, въшки, дървеници, скакалци и други уникални дразнители върху взаимоотношенията между Съквартирантите.

В ролята на ядосания самурай Жана Бергендорф ще се превъплъти  изключителната Мария Игнатова, Румен Угрински зрителите ще видят като пеещия Алек Сандър, а Албена Михова ще завърши триото, влизайки в ролята на Рени. Тази година мотото на “Бай Брадър” е “Плющенето може да загрубее”, а от екипа не разкриват нищо повече, освен че ще хвърчат много Нобелови награди.

Господарите ще изненадат Мария Игнатова и по случай рождения й ден със серенада в дома й, а Влади Василев ще връчи “Бяла лястовица” на Ружди Ружди заради златния медал, който спечели за България в тласкане на гюле на параолимпийските игри. 

Не пропускайте първи епизод  на “Бай Брадър” в “Господарите на ефира” тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.