Феновете могат да спасят своя фаворит с гласа си на Facebook страницата на шоуто

Лили Вучкова, Миглена Ангелова, Жоро Торнев и Жана Бергендоф са номинираните за изгонване Съквартиранти при вторите номинации във VIP Brother 2016. Зрителите ще имат възможност да решат изхода от номинациите, като гласуват за фаворита си сред застрашените и да го спасят на официалната Facebook страница на предаването до петък.

По темата

В Къщата все още се усеща атмосферата отпървите елиминации, при които Алек Сандар стана първият изгонен от зрителите Съквартирант. Най-бурна беше реакцията на Жана Бергендорф, а мъката на певицата по загубения приятел се превърна в поредния повод за скандал с Глория. Освен груби думи, двете дами си размениха по една номинационна точка.

Зрителите видяха и как протече първата нощ на Емануела в Къщата. Певицата успя да стане тема номер едно сред Съквартирантите, но не всички коментари за нея бяха положителни. Това, което истински изненада звездите обаче беше близостта с Борислав и страстните целувки между двамата. До този момент никой не се съмнява, че Емануела и Боби има връзка, каквато е и мисията им, възложена от Големия брат. Дали двамата ще успеят да поддържат заблудата, или всички ще се озоват в лудницата на Big Brother за наказание, ще стане ясно много скоро.

Легендарният боксьор Майк Тайсън влиза във VIP Brother по случай 10-ия юбилей на шоуто – това е голямата новина от живото предаване, а кога ще се случи това, предстои да разберем много скоро.

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Поече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg