Тервел Пулев и Деян Веселинов коментират новината за влизането на легендарния боксьор в Къщата

"Майк Тайсън е една жива легенда и трябва да сме много благодарни, че той ще бъде в България" – така Тервел Пулев коментира в "Здравей, България" новината, че легендарният боксьор ще прекрачи прага на Къщата на VIP Brother 2016.

По темата

"Голям фен съм на Майк Тайсън не само като боксьор, но и заради житейската му история", обясни спортният журналист и водещ Деян Веселинов. "Буквално всяка случка около него е в разрез с нормите, така че при него всичко е извънредно", отбеляза Пулев. 

Емблематичният боксьор има шеметна кариера, като едва на 20-годишна възраст става най-младият световен шампион по бокс в тежка категория. Защо стилът му на ринга е неподражаем и какво да очакват зрителите от участието му във VIP Brother вижте във видеото от "Здравей, България". 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7.

Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg