Следващото теглене за милионите в "Големият джакпот" е тази сряда, 28 септември, от 19.45 ч. по NOVA

По темата

Историческата печалба от 11 млн. лева в играта "Големият джакпот" на Национална лотария предизвиква все повече хора да опитат късмета си. Оказа се, че сред тях са и трима от най-популярните българи. Изтънченият кулинар шеф Манчев, футболната легенда Христо Стоичков и актьорът и водещ на Национална лотария Захари Бахаров са три звезди, които са истински запалени по рекордния джакпот. Играят редовно и се надяват да го спечелят. Всеки от тях си има ритуал за успех, който сподели пред камерата на NOVA.

“Отъркал съм се вече в толкова хора с късмет, че вече поне малко трябва да се е уталожило. Имам специална комбинацийка – 7 числа пускам”, споделя водещият на Националната лотария Захари Бахаров.

“Любимите ми числа са тези, които са рождените дати на моето семейство… играя вече няколко години и си ги попълвам“, разкрива шеф Манчев.

Христо Стоичков пък признава, че винаги залага на 8 и играе с осем фиша.

За какво биха похарчили парите звездите, ако спечелят “Големият джакпот”, вижте във видеото.

Късметлията, който познае шестте печеливши числа и страна на монета, ще стане собственик на най-големия джакпот, натрупван някога в страната. Следващото теглене за милионите в Национална лотария е тази сряда, 28 септември, от 19.45 ч. по NOVA.