Не пропускайте риалити шоуто от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Горещи страсти нажежават до краен предел атмосферата в Къщата на VIP Brother. Зрителите имаха възможност да проследят развитието на взаимоотношенията между Жана и Явор. Емоционалната певица премина от окриляващата любов до безграничната омраза към актьора само за няколко часа, а причината да отиде в другата крайност се оказаха думите на Явор пред Съквартирантите. Актьорът призна, че не му е приятно Жана да му навлиза толкова грубо в личното пространство, а веднъж достигнали до певицата, тези думи я огорчиха безкрайно и тя се зарече да не обръща повече никакво внимание на актьора.

В днешния епизод видяхме и продължението на седмична мисия „Очаквай неочакваното”. Ирина, Рени и Миглена бяха поставени пред изпитание да балансират кула от понички на главите си и да не ги изпускат каквото и да стане в Къщата. Всички Съквартиранти трябваше да отговарят само положително на всички въпроси на Големия брат, а ситуациите, на които станаха свидетели, бяха буквално нелепи и трите дами трудно успяха да се овладеят да не се разсмеят и да задържат поничките на главите си.

Смехът бързо изчезна от Къщата, когато след изкушенията на стриптизьора и бронзовия Явор, Миглена, Рени и Ирина разбраха кой и с какви мотиви ги е номинирал за изгонване от VIP Brother. Твърдението на Меги, че Ирина е лоша майка буквално взриви Къщата. След успешния край на мисията повечето Съквартиранти бяха много ядосани на Миглена. Лили дори се увлече и сподели с Ирина намерението си да я предложи за изгонване на следващите номинации. Конспирацията е едно от най-строгите правила в Къщата и заради откровенията на Лили, звездите бяха глобени с 20% от бюджета им за следващата седмица. Това разстрои бившата водеща до такава степен, че в нелеп инцидент на пътеката тя си удари главата, но въпреки болката единственото, което правеше, беше да се извинява на останалите за грешката си.

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg