Не пропускайте най-щедрото шоу в телевизионния ефир всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария подобри стандарта на живот на нови 35 късметлии в предаването си на 22 октомври. Водещите Рая Пакова и Захари Бахаров ги зарадваха с чекове за страхотни суми, спечелени от щедрите игри. В шоуто бяха раздадени предметни и парични печалби за 1 032 701 лева.

Най-голямата късметлийка Дияна Михайлова от град Пловдив спечели ТОП печалба от 500 000 лева от билет “Кеш х 50“. “Лото +“ пък ще сбъдне мечтите на Емилия Несторова от село Рударци с печалба от 100 000 лева.

“Златните пирамиди 3” позлатиха с 50 000 лева Севгин Садък от село Рани лист. Чекове за печалби от 50 000 лева грабнаха и Любка Ангелова от град Ихтиман от билет “Кеш кръстословици”, и Илми Чапановот град Карлово от билет “Американско бинго”.

С по 10 000 лева забогатяха Ангелина Панова от град Харманли от билет “Златната 7”, Маргарита Маркова от град Варна от билет “Супер Лото +”, Николина Здравкова  от град София от билет “Бинго Лото”, Емил Самуилов от град Пловдив от “Златната мина” и Теодора Тодорова от град Ветово от билет “Златното съкровище”.

Играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ зарадва със супер печалби 12 късметлии, които бяха на крачка от рекордния джакпот. Чекове за печалби от 6000 лева получиха Пламен Петрушев от село Конуш, Христинка Исакова от град Перник, Полина Кичева от град Бургас, Йорданка Георгиева от град Червен бряг, Галя Енчева от Русе, Добринка Маринова от Велико Търново, Венцислав Тумбалев от София, Мария Драгнева от Ямбол и Димитричка Иванова от Варна. Печалби от 5000 лева от “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ ще харчат Ремзи Хюсеин от град Шумен, Георги Доков от град Ботевград и Диана Тотинска от град Плевен.

Веселин Рангелов от село Скутаре получи чек за 5 000 лева от билет “Перфектният подарък”.  “Американско бинго” донесе по 5000 лева на Мария Янкова от град Бургас и Роза Михайлова от село Торос. В билет “Под прикритие” печалби от 5000 лева си откриха Галина Георгиева от София и Гюрга Младенова от град Кърджали. Билет “Супер Лото +” зарава със същата сума Мария Паскова от село Коларово и Павлин Василев от град Русе, а “Лото +” донесе 5000 лева на Таня Андонова от град Пазарджик. “Златните пирамиди 3” повишиха с 5000 лева финансите на Цветанка Стоименова от село Костенец, а “Златната 7” позлати със същата сума Стефан Кодев от град Карнобат. С печалби от 5000 лева могат да се похвалят и Михаил Мишев от Варна от играта “Лото 6 от 47”, Никол Гоцева от София от играта „Лото спорт” и Иванка Стоянова от Ботевград от билет “Кеш кръстословици”.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото шоу в телевизионния ефир всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.