Big Brother предприема най-драстичните санкции в историята на предаването

Прецедент в историята на шоуто ще видят зрителите във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Сериалите, които Big Brother поставя като седмични мисии във VIP сезоните, са се превърнали в запазена марка на предаването. Всяка година зрители и участници очакват с нетърпение тази позитивна задача, а моментът на поставянето ѝ бележи и финалния етап на шоуто. Юбилейният сезон тази година обаче ще направи изключение и зрителите няма да имат възможността да се насладят на "Малката булка от Ню ханди", защото един професионален актьор от световна величина ще откаже да изпълни своята роля.

Христо Живков безспорно е невероятен талант и като такъв той получи главната роля в закачливата индийска новела. Той трябваше да влезе в ролята на Ристо хан – любимия на малката булка Хемануела, но още в началния етап на възлагането на мисията актьорът изненадващо изрази недоволство от персонажа си. Режисьорът на продукцията Георги Торнев ще направи всичко по силите си да убеди Ицо във важността на задачата, но той ще остане непреклонен. В преговорите ще се включи и самият Big Brother, но въпреки отстъпките, които той ще склони да направи, Живков няма да промени решението си. Това ще принуди Големия брат да предприеме драстични санкции. 

Невъзможната ситуация, в която Съквартирантите ще бъдат поставени, неминуемо ще доведе до конфликти между тях, а ядосаната Емануела отново ще се окаже в окото на бурята. Съквартирантите начело с Ути ще нападнат певицата и напълно ще забравят за истинския виновник за ситуацията, в която се намират. Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg