Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Нови изненади очакват приятелите в “София – Ден и Нощ”. След като става ясно, че не Боби е катастрофирал, а негов приятел, сега всички в квартирата си отдъхват от напрежението и стреса, предизвикани от новината за инцидента. Боби обаче се чувства гузен, че той е причината за състоянието на Емо. Междувременно в епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Коко тръгва да осъществява поредната си нова идея за бизнес, която ще предизвика хаос в къщата и ще изненада нептриятно останалите съквартиранти.

Габи също ще бъде изненадана, след като се прибере в квартирата си след дълго отсъствие и открие, че в стаята ѝ се е настанил Оги и тя трябва да съжителства с него. Марио пък ще изненада Джулия, която ще открие, че барманът е успял да омае сестра ѝ.  Анна-Мария пък изненадва Митко с желанието си да се срещне със Сашо, за да му благодари за помощта, която е оказал на майка ѝ. Дали обаче Митко ще е съгласен между тях двамата да има някакъв вид връзка?

Не пропускайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.