Пътешествие до Димитровград, парка на поезията и каменните гъби - този петък в "Здравей, България" по NOVA

Тази седмица екскурзовод в рубриката за пътешествия "Опознай България” е актрисата Милица Гладнишка. Броени дни преди да влезе в нова роля – Съветник на гост-звездите в най-новото забавно музикално шоу по NOVA “Пееш ли лъжеш”, тя разкрива кое е любимото й кътче в сутрешния блок. Милица ще отведе екипа на "Здравей, България” в Димитровград, за да покаже едно различно и непознато лице на града, който някои хора свързват само с попфолка.

Разходка в парка на поезията, посещение на един от най-красивите театри в България и среща с каменните гъби в близост до Хасково са само част от нещата, които Милица ще сподели със зрителите - този петък в "Здравей, България" по NOVA.

"Опознай България" е рубрика на сутрешния блок, която NOVA реализира съвместно с уебсайта Оpoznai.bg, част от портфолиото на Нетинфо. В петък в "Здравей, България" известни личности показват непознати места от родината и разкриват защо са толкова специални за тях. А за всички любители на пътешествията най-изчерпателният каталог на забележителностите в България Оpoznai.bg предоставя над 5 000 статии с полезна информация за природни обекти, култура и изкуство, събития, места за забавления и подслон.