Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

В риалити сериала "София – Ден и Нощ" Коки споделя новата си бизнес идея със съквартирантите – да стане кулинарен скаут, за да могат ресторантьорите да го черпят и да му угаждат. Той репетира кулинарни термини и кани Ванина на вечеря в много изискан ресторант, представяйки се за служител на трипадвайзър. 

Междувременно пасторът разказва на Стела за финансовите затруднения на църквата. Той й намеква, че би било хубаво да намери начин да помогне с някакви средства, тъй като всеки член на паството им го прави.

Асен приготвя багажа си за заминаването с Райна и моли баща си за пари, без да споделя намеренията си. В дома му пристигат двама униформени, които го молят да ги придружи до Районното. 

Продуцентът търси София в хостела и поставя ултиматум от три дни да се появи или това ще бъде краят на кариерата й. Дали евентуалната загуба на най-голямата й мечта няма да я убеди да се върне отново в София?

Не пропускайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.