Гледайте Национална лотария в събота от 19.30 ч. по NOVA

Михаил Василев от Смолян спечели автомобил Citroen Elysee от играта "На крачка от късмета" в Национална лотария тази събота по NOVA. Щастливецът премина първи през финалната линия на пътеката, а късмет му донесоха монети с номера 1, 5, 7 и 8.

Михаил се настани в новата си придобивка заедно със своята дъщеря. 46-годишният късметлия е редовен участник в игрите на Национална лотария. По професия е пожарникар, а най-голямата награда за него е благодарността на хората, чиито домове е спасил. Късметлийският билет, който му осигури участие, е "Лото +".

По темата

Тази събота играта "Сейфове" се погрижи за празничните бюджети на късметлиите Ивайло Атанасов и Симона Гюрова от София. В играта победи Ивайло, който си спечели 9 000 лева. Той беше в шоуто благодарение на онлайн участие в играта "Големият джакпот". Тя доведе в студиото и неговата опонентка Симона Гюрова, която си тръгна с 3 500 лева.

Късметът в играта "Мега джакпот" се усмихна на Петър Тотев от село Славовица, който спечели 30 000 лева и Toyota Corolla. 32-годишният късметлия мечтае да си купи жилище в Плевен. 

Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.