Вижте кои са късметлиите в предаването тази седмица

Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха чекове на 35 щастливци в Национална лотария тази събота по NOVA. В студиото бяха раздадени печалби на стойност 960 603 лева.

Христина Петрова от Кюстендил получи чек за топ печалба от 250 000 лева от билет "Кеш кръстословици". С чекове за печалби от 100 000 лева си тръгнаха Мирослав Димитров от Плевен от "Лото +", Ирина Гроздева от Варна от "Златната 7" и Стефанка Ангелова от Ямбол от "Златните пирамиди 3".

С 50 000 лева забогатяха Бисер Бошнаков от град Кричим от играта "Лото 6 от 47" и Марина Зъмтикова от Пловдив от билет "Златните пирамиди 3". Играта Лото 5/35 "Златната топка" зарадва с 20 001 лева Станимир Сотиров от Шумен, а с по 10 000 лева Методи Наумов от Мадан и Тодор Георгиев от Лом. Късметлийката Костадинка Тончева от Карнобат получи чек за 20 000 лева от "Златната мина".

Билет "Лото +" повиши с по 10 000 лева бюджетите на Самуил Баев и Диана Маринова от Варна. Със същата сума забогатяха Акъ Мехмедов от Казанлък от "Златната 7" и Евелина Йорданова от Перник от "Кеш кръстословици".

По темата

Играта "Големият джакпот" зарадва с печалби поредните късметлии, които бяха на крачка от рекордните 12 милиона лева. Суми от 6 000 лева спечелиха Емил Арнаудов от Плевен, Василка Христова от село Лозен, Милена Капитанова от Стара Загора, Васил Каменаров от София, Елена Теодошева от Димитровград и Красимир Кръстанов от град София. Печалби от 5 000 лева грабнаха Ангел Сашенков от Бургас, Мирослав Хаджиев от Мадан, Снежанка Георгиева от Варна и Веселин Василев от Търговище.

"Лото +" ощастливи с печалби от 5 000 лева Светослав Спасов от село Братаница, Христо Минчев от Полски Тръмбеш, Пламен Славчев от Луковит и Маргарита Кръстева от София. Билет "Кеш кръстословици" донесе по 5 000 лева на Нели Арнаудова от Кърджали и Илина Илиева от Игнатиево. Чекове за печалби от 5 000 лева грабнаха и Ралица Гайдарова от Долни Дъбник от билет "Супер Лото +", Радослав Методиев от Кюстендил от "Златната мина", Митрушин Митрушинов от Годеч от "Златната 7", Данчо Читаков от Златоград от "Златните пирамиди 3", и Надка Ангарова от Пловдив от билет "Американско бинго".

Не пропускайте Национална лотария в събота от 19.30 ч. по NOVA.