Георги Бенчев от X Factor се оказа въвлечен в успешната имитация на участник в шоуто

Ралица Соколийска ще бъде дуетната половинка на Маргарита Хранова в Новогодишния концерт на забавното музикално шоу “Пееш или лъжеш“ по NOVA. Една от най-обичаните български певици избра участничка, свързана с морето и музиката.

Снимки от предаването с Маргарита Хранова може да разгледате ТУК

Дамата от морската ни столица започва да пее още в детската градина, а в момента учи във Военноморското училище. Интересната й история се оказа истина, въпреки колебанията на гост-звездата и Съвета на шоуто. 

С парче на Франк Синатра се изяви каратистът и специалист по йога Филип Дончев, а писателката Гергана Цанкова показа, че пианото и народните танци могат да се съчетаят с издаването на книга. Една от звездите на X Factor Георги Бенчев се оказа въвлечен в успешна имитация на участник, представящ се за собственик на караоке бар.

“Не знам какво да правя, всички са толкова убедителни!“, възкликна Марги Хранова, минути преди да направи решаващия избор. Решението й донесе мелодичен дует с Ралица, която ще покаже нови вокални умения на предстоящия концерт.

Не пропускайте "Пееш или лъжеш" с рпимата на българската естрада Йорданка Христова в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY