Идеята да подстриже косата си във видеото е на Жана

Победителката от втория сезон на X Factor Жана Бергендорф представи новия си проект "Докрай", който предизвика сериозен интерес в социалните мрежи и медиите.

Продуцентите на проекта от "Вирджиния Рекърдс" са заложили на екип от чуждестранни автори за музиката и аранжимента – Mats Koray Genc, Silje Haavet Golden, Rabih Jaber и Nermin Harambasic, а текстът е поверен на Venci Venc’. "С Венци сме много близки, знаех, че той ще успее да надникне в душата ми и да я облече в думи. Това е текстът, в който разпознавам най-много себе си. И песента, и видеото са мое огледало", казва изпълнителката.

По темата

Режисурата е дело на Люси Иларионов, а сценарист на видеоклипа е артистът и хореограф Милен Данков. Визуалните метаморфози и различните състояния на Жана във всяка от сцените изразяват преоткриването на собственото й "аз". Идеята да подстриже косата си почти до кожа, и то във видеото на "Докрай", е на самата Жана, която приема драстичната промяна именно като раздяла с миналото и поставяне на ново начало.

Носителката на наградите "БГ Дебют" на БГ Радио и "Жена на годината" на списание Grazia е готова с изцяло нов репертоар за клубните си концерти, който ще представи още на 9 февруари в столичното заведение Once Upon a Time… Biblioteka.