Програмата подготвя за работа с деца студенти и желаещи да сменят попрището си

 

Хрумвало ли ви е някога, че сте призвани за друга професия? Че вместо в банка или счетоводна кантора, например, истинско удовлетворение от труда си ще изпитате в училище, сред децата? Ако е така, до 20 април можете да кандидатствате за програмата „Заедно в час”. Тя подготвя висшисти от всякакви специалности за учителското призвание.


Поради големия интерес, срокът за кандидатстване е удължен, а за следващата учебна година ще бъдат одобрени и обучени 130 будители - двойно повече в сравнение с досега. 


Вече втора година Александър учи децата от Челопеч как да работят в екип и как да използват общата енергия, за да развият собствения си потенциал. Границите далеч надхвърлят тези на селото. Така например, за да упражняват английския си, децата говорят не само помежду си, а и със свои връстници от различни страни. По скайп.


Александър признава, че не само преподава на учениците си, но и се учи от тях. Преди две години той е оставил кариерата си във финансовата сфера, за да им помага в часовете за домашна работа.


Освен, че е оставил доходоносно поприще, младият учител се е разделил и с живота в големия град.


Още за промяната, можете да откриете на zaednovchas.bg