Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Игри с фатален край ще преобърнат отношенията в квартирата на „София – Ден и Нощ” в епизодите тази седмица, от понеделник до петък, от  22.30 ч. по NOVA. Неочакваното завръщане на добър стар приятел ще бъде посрещнато с вълнение, за да прерасне постепенно в сложна интрига с фатални последици. 

В най-забавната квартира отново ще има повод за празник – второ предложение за брак. Коя ще бъде щастливата двойка и защо още в самото начало ще се прокраднат съмнения относно направения избор? 

В сложен четириъгълник ще се забърка Симона. Ухажвана от един, увлечена по друг и обвързана с трети – своенравната тийнейджърка ще направи грешка, за която дълбоко ще съжалява. Тази грешка обаче ще й покаже кой истински държи на нея. Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на „София – Ден и Нощ” тук

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.