Телата на мъж и жена са открити в апартамент в квартал "Хаджи Димитър"

Полицията на крак. Издирват млад мъж, въоръжен и опасен. Предполага се, че той е убил майка си и дядо си с мачете, а след това е изчезнал.  Мъжът е наркозависим, вероятно и с психически проблеми.

Жестокото двойно убийство е извършено рано тази сутрин в апартамент в блок 55 в столичния квартал „Хаджи Димитър”. „Баща и дъщеря са били убити по изключително жесток начин”, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. 

Телата са открити случайно, след като полицаи  намират изгубена лична карта и отиват на адрес, за да я върнат на притежателя. Личната карта е била именно на основния заподозрян за тежкото престъпление – 28-годишният Кристиян Гочев, който е син на убитата жена. 

"Той е с психично заболяване – шизофрения, както и с установена наркотична зависимост”, съобщи още  Румяна Арнаудова. През 2008 година Кристиян се е лекувал в психиатрична клиника, на няколко пъти се е отказал, има приятелка, с която е живял на семейни начела и малка дъщеря.  

Според полицаите той още може да е въоръжен и опасен. МВР разпространи негова снимка.  Кристиян e висок около 187 см, с нормално телосложение.

Има татуировки на двете си ръце, стигащи до врата, с флешове (разширители) на ушите. Вероятно е облечен с къси черни, дънкови панталони и черна тениска. 

Умоляват се хората, които разполагат с информация за мъжа или къде може да бъде открит, да сигнализират на тел.: 112, 02/982 06 14 или в най близкото поделение на МВР. От полицията гарантират анонимност.