Той отрича да е бил наркоман

Бащата на трагично загиналия актьор Хийт Леджър проговори за първи път след смъртта на сина си.

Леджър беше открит мъртъв в апартамента си в Манхатън през 2008 година, след което се оказа, че е починал от свръхдоза. Ким Леджър разкри, че сестрата на актьора го е предупреждавала да не смесва лекарствата, които се оказаха смъртоносен коктейл, който го уби, пише Vesti.bg.

Кейт е знаела за предписаните медикаменти, заради което се е притеснявала. Според доклада на токсикологията смъртоносният коктейл включва оксикодон, хидрокодон, диазепам, темазепам, алпразолам и доксиламин. В комбинация са били смъртоносни.

Ким е категоричен, че в днешно време върху младите се оказва голям натиск. Според него те са подтиквани да продължават все по-напред, докато в един момент не издържат.

„Той беше млад човек, който трябваше постоянно да пътува за работа. Още когато беше на две години, почти не спеше. Опитваше се да работи, да пътува и всичко това да направи за много кратко време“, разказва бащата на Хийт Леджър.

Той обаче отрича някой твърдения, че Хийт е бил наркоман. Според него просто е направил грешка да смеси погрешни лекарства.