Те отпразнуваха годишнината си с вдъхновяваща фотосесия

Изпитанията на времето са нищо пред истинската любов и Уанда и Джо са доказателство за това. Те са сключили брак през 1952 г. и все още са влюбени един в друг, както когато са се срещнали за първи път.

По случай 63-тата им годишнина тяхната внучка, която е фотограф по професия, решава да им направи сватбена фотосесия. Крайният резултат са вдъхновяващи и затрогващи снимки.

Историята им започва така – Джо вижда случайно Уанда на улицата през 1950 г. Спира колата си и я кани на среща, а тя не може да устои на чара му и се съгласява. Моли я да се омъжи за него на 28 декември същата година. Останалото, както казват, е история.

Снимките са част от проект на фотографката, наречен „Любов”, който е посветен на ”старата”, неугасваща любов. Тя кара Уанда и Джо да пишат любовни писма един до друг.

"Скъпа Уанда. Мина много време, откакто ти писах писмо. Годините минаха много бързо. Една сутрин просто се събудих и вече бяхме стари. Както и да е, не бих заменил всички тези години за цялото злато в Аляска. Имаме три прекрасни деца и много забавни моменти, свързани с тях. Иска ми се да върнем някои от тези дни… В края на това писмо ще ти кажа, че те обичам толкова много, колкото в деня, в който се оженихме”, пише Джо.

Автор: Десислава Димова