Гледайте премиерната комедия тази събота от 22.00 ч. по NOVA

Трябва ли винаги да казваме истината, дори когато може да нарани някого? Отговор на този въпрос търсят холивудските звезди Винс Вон и Кевин Джеймс в премиерната за българския ефир комедия „Да кажа или да не кажа?” тази събота от 22.00 ч. по NOVA. Лентата е дело на режисьора Рон Хауърд, известен с работата си по „Красив ум”, и продуцента Брайън Грейзър, създал филми като „8-та миля”.

Двамата обединяват усилия, за да реализират историята на сценариста Алън Льоб, заинтересувани от идеята какви изпитания може да понесе едно приятелство. Рон Хауърд е впечатлен от химията между Винс Вон и Кевин Джеймс, затова няма колебания да ги вземе за главните роли. Дженифър Конъли, Уинона Райдър, Чанинг Тейтъм и Куийн Латифа допълват звездния актьорски състав в заглавието, което показва до какви комични ситуации може да стигне едно приятелство, когато единият от двамата приятели крие от другия голяма тайна.  

Ергенът Рони (Винс Вон) и щастливо жененият Ник (Кевин Джеймс) са приятели от колежа и са преминали заедно през огън и вода, а днес те са партньори във фирма за автомобилен дизайн. Точно когато са на път да изстрелят кариерата си нагоре с мечтан проект, светът на Рони се преобръща наопаки, след като прави тревожни открития за жената на Ник. Часовникът не спира, а натискът върху проекта се увеличава. Рони трябва да реши дали да разкрие на най-добрия си приятел истината, която е научил и да стане причина за неговото нещастие.

Не пропускайте развръзката в премиерната за българския ефир комедия „Да кажа или да не кажа” тази събота от 22.00 ч. по NOVA.