Не пропускайте хитовото риалити от 7 август, всяка неделя, в 12.30 ч. по NOVA

Малката Сияна е първото фермерско телевизионно бебе, създадена с много любов от татко фермер и майка, поела риска да търси любовта в хитовото риалити „Фермер търси жена” на NOVA. Родителите ѝ  Славко и Катя доказаха, че за любовта няма граници и участието в телевизионния формат може да промени живота завинаги. След като фермерът от Монтанско избра на снимка украинката Екатерина сред всички кандидатки за неговото сърце, преживя с нея много хубави моменти и се убеди, че именно тя е голямата му любов, той взе съдбовното решение – да сподели живота си с Катя. 

Не след дълго, отново в ефира на NOVA, Катя каза „Да” на своя фермер. Няколко месеца по-късно, през май, Славко и Катя вдигнаха най-голямата фермерска сватба в Северозапада. А сега истинското щастие в домът на Катя и Славко вече си има име - Сияна. Малката красавица се е появила на бял свят преди няколко дни.

„Това беше едно мое вътрешно желание, една мечта, но никога не съм го мислил, че ще се случи”, споделя развълнуваният Славко.

„Времето не е важно, важното е хората да се обичат и да знаят какво искат заедно. Явно ние знаехме, какво искаме и сега го държим”, разказва Катя.

Животът на Катя и Славко се дели на преди предаването и след или преди да срещнат и след това. В момента работата на нивата отстъпва пред новото предизвикателство в живота на младото семейство. Славко признава, че грижите за детето са много по-голямо предизвикателство в сравнение със земеделската работа.

„Имам надежди след години малката да поеме този бизнес, доходен е, стига човек да е дал всичко от себе си, защото културите го изискват и да го желае от сърце”, разкрива младият фермер.

Щастливите родители споделят, че когато дойде време да разкажат на дъщеричката си как са се запознали, направо ще ѝ пуснат видеото от риалити формата.

Какво още споделиха Славко и Катя за съвместния си живот и радостта да бъдат родители, гледайте във видеото на  Биляна Борисова за „Събуди се”.

А как пламна любовта между Славко и Катя пред камерите и как един фермер намери своята половинка, зрителите ще могат да си припомнят с епизодите от втория сезон на „Фермер търси жена” от 7 август, всяка неделя, от 12.30 ч. по NOVA.

За повече информация следете официалния канал на „Фермер търси жена” във vbox7.com и официалната Facebook страница на предаването.