Любимият лекарски сериал предлага на феновете да станат част от новия сезон

По темата

Още в първия снимачен ден на лекарския екип от МБАЛ „Св. Кирил” ще се наложи да се справи с тежко пострадали в катастрофа. След кратка лятна пауза в понеделник, 29 август, продължават снимките на „Откраднат живот”, най-гледания български сериал от 2014 година насам сред населението в градовете, който изпревари всички чужди сериали*.

Актьорите са в пълна готовност за своето завръщане с втори сезон, който зрителите ще видят от септември в ефира на NOVA. „За да започна, имам нужда единствено да облека лекарската престилка и камерата да бъде насочена към мен”, казва Алек Алексиев, който е готов отново ще влезе в образа на хирурга д-р Василев. 

До момента в новаторската продукция по NOVA са участвали над 500 статисти и повече от 100 актьори с епизодични роли. В сериала са включени над 40 спешни случая, които са изградени с екип от четирима консултанти. От продукцията коментират, че снимките на първия сезон са отнели около 1100 часа, като се очаква вторият сезон да надскочи досегашните параметри. След 42 часа ефирно време историята за героите от „Откраднат живот” тепърва предстои да се развие, а обратите ще са наистина драматични – това стана ясно в специалното видео, излъчено в „Здравей, България”.  

Тази есен „Откраднат живот” ще даде уникалната възможност на феновете да станат част от сериала и да споделят емоцията на един снимачен ден. Желаещите не само ще се срещнат с любимите си звезди, но и ще застанат пред камерата, изживявайки усещането да бъдат на снимачната площадка.

Повече информация за кастинг конкурса, който стартира този понеделник, желаещите могат да открият в официалната Facebook страница на сериала.

Как ще се променят съдбите и решенията на героите в новите епизоди? Ще могат ли те да живеят с истината и дали лъжата може да бъде забравена? Зрителите ще разберат във втори сезон на „Откраднат живот” – от септември по NOVA.    

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот” във Facebook.

*Източник на данни: Nielsen Admosphere Bulgaria; период: 01 януари 2014 – 01 юни 2016; целева група: всички 18-49 години градско население.