Двамата не спират да си разменят целувки на публични места

След броени месеци Барак и Мишел Обама ще трябва да напуснат Белия дом. Президентът на САЩ и първата дама обаче никога не са крили любовта си и много фотографи могат да разказват за погледите и въздушните целувки и докосванията, които двамата си разменят на публични места.

Като всяка любовна история, тази на Барак и Мишел Обама има своето начало. Първата им среща е през 1989 година, двамата хапват сладолед. Първата ни целувка имаше вкус на шоколад, разказва години по-късно американският президент в телевизионно интервю. 

Двамата се женят през 1992 година, а години по-късно на бял свят се появяват и дъщерите им Саша и Малия, а ето и малка част от снимките, показващи мигове от любовната история на Барак и Мишел Обама. 

Президентът на САЩ целува съпругата си след реч по време на вечеря в хотел "Хилтън" във Вашингтон. Датата е 30 април 2016 година:

Мишел Обама оправя вратовръзката на президента на САЩ, докато двамата чакат да поздравят президента на Китай и неговата съпруга. Мястото е Белият дом, а датата - 25 септември 2015 година. 

Първата дама щастливо позира до съпруга си преди видеозапис в Белия дом. Датата е 27 март 2015 година. 

Обама целува съпругата си, след като тя е говорила за усилията за това повече момичета по света да имат възможност да посещават училище. Датата е 3 март 2015 година, а мястото - една от залите в Белия дом:

Барак и Мишел Обама вървят хванати за ръка към една от залите на Белия дом, където трябва да връчат най-високото отличие, което държавният глава на САЩ може да даде на цивилни - Медал на свободата. Датата е 24 ноември 2015 година. 

Барак Обама изпраща въздушна целувка на Мишел преди да изнесе първата си годишна реч пред Конгреса след преизбирането си за президент. Датата е 12 февруари 213 година. 

Семейна прегръдка - заедно с дъщерите Малия и Саша - в очакване на изригването на вулкан в националния парк "Йелоустоун". Датата е 15 август 2009 година. 

Импулсивна прегръдка в Червената стая в Белия дом. Датата е 20 март 2009 година. 

Размяна на влюбени погледи в асансьор по време на бал във Вашингтон. Датата е 20 януари 2009 година. 

Автор: Мариана Конова