Новият сезон на предаването започва през есента

Една от спирките на лятното турне на Национална лотария тази събота бе Пловдив. Там екипът гостува във фризьорския салон на Петър Гогов, който спечели автомобил Citroen Elysee от играта „На крачка от късмета” в предаването.

Седмица преди телефонното обаждане от Национална лотария късметлията е имал предчувствие, че нещо ще се случи. „След печалбата на автомобила бях много щастлив. Чувството е неописуемо. Все още свиквам, че тази кола съм я спечелил”, разказва Петър. Той има и други печалби от Национална лотария на обща стойност от 3 000 лева от моментните и лото игрите ѝ. Преди да спечели автомобила, Петър е споделял с приятелите си, че има нужда от кола и затова приема печалбата като подарък от съдбата.

Екипът на предаването се срещна и с късметлийката Анелия Гергова от Елин Пелин, която си спечели 66 000 лева от играта „Сейфове”. „Чувството да спечелиш е страхотно”, казва щастливката. По време на играта е била много притеснена и не е имала стратегия при отварянето на сейфовете. Анелия споделя, че винаги ще помни силната емоция от печалбата. Мечтата ѝ е да има собствен дом и затова е започнала да търси жилище. „Сега имам пари и се чувствам много щастлива, защото ще мога да сбъдна мечтата си”, казва късметлийката.

Национална лотария провери как се е променил животът и на Златинка Христова от Пловдив след печалбите от играта „Мега джакпот”. Късметлийката грабна 40 000 лева и автомобил като бонус печалба. Тя разказва, че печалбата от 40 000 лева е напълно достатъчна за сбъдване на мечтите ѝ, а нейното семейство е по-щастливо и спокойно. „Подарих им усмивки, щастие и спокоен живот”, подчертава още Златинка. С печалбата тя е направила ремонт в дома си. Част от парите ще даде на децата си, които живеят в Лондон.

Новият сезон на Национална лотария започва през есента, а следващият късметлия може да сте вие.