Един от най-успешните световни формати е най-новото попълнение в разнообразния есенен сезон на медията

Един от най-успешните световни формати „Bake off: Най-сладкото състезание”, изцяло нов и различен проект за българския ефир, започва по NOVA тази есен. Предаването е ключов елемент в разнообразния есенен сезон на медията, който ще предложи утвърдени световни формати, успешни български продукции и напълно нови за страната ни проекти, с които NOVA затвърждава лидерската си позиция.

Предизвикателствата в „Bake off: Най-сладкото състезание”  ще включват сладкарство и пекарство, а основна задача за участниците ще  бъде да впечатлят журито, а и себе си, със своите постижения.  Рецептата, с която състезанието ще спечели интереса на зрителите, включва приятна атмосфера, позитивно отношение към създаването на апетитни сладкарски и пекарски изделия, забавни моменти и емоции.

Международният формат The Great Bake off  е истински шампион по зрителски интерес в 21 държави между които Великобритания, Франция, Италия, Германия и много други, където шоуто е спечелило лоялна аудитория от най-различни възрастови групи.

Общо десет на брой участници през есента ще усъвършенстват своите сладкарски и пекарски умения в ефира на NOVA. Всички, които искат да открият тайните на това изкуство, вече могат да се запишат за участие в първото издание на предаването у нас на адрес bakeoff.nova.bg.

На екрана през есента участниците в „Bake off: Най-сладкото състезание” ще трябва да изпълняват различни задачи, като доказват уменията и обогатяват познанията им в сферата на сладкарството и пекарството. Те ще бъдат напътствани от специално жури от експерти, чиято основна роля  ще бъде да мотивира и вдъхновява, но също и да оценява. Новият проект е поредна стъпка в стратегията на NOVA да въвежда иновативно, качествено и разнообразно телевизионно съдържание на българския пазар.

Кои са участниците в първия сезон и кой ще стане победител в най-сладкото състезание в българския ефир, ще разберем през есента по NOVA.