Не пропускайте премиерния сезон 18 на криминалния сериал от днес, всеки делничен ден, в 9.30 ч. по NOVA

Световноизвестният криминален сериал „Убийства в Мидсъмър” е подготвил нова изненада за своите фенове в премиерния си сезон 18, който стартира днес от 9.30 ч. по NOVA. За пръв път в дългогодишната история на британската поредица главен инспектор Барнабие ще разследва случай без … убийство. Това разбуни духовете в Обединеното кралство, но англичните подходиха с типичното си чувство за хумор. В статията си, посветена на парадокса, „Дейли мейл” отбелязва, че рано или късно е трябвало да се стигне дотук, тъй като вече не е останал никой за убиване в графство Мидсъмър.  

Но това не е най-голямата загадка, с която Джон Барнаби (Нийл Дъджън) и помощника му районен инспектор Чарли Нелсън (Гуайлъм Лий) ще се сблъскат в новите епизоди. Докато разследват смъртта на местен лесничей, двамата ще се сблъскат с извънземни сили, а скоро след това ще разберат, че изкуството може да бъде смъртоносно.

Другата голяма изненада за почитателите на криминалната мистерия ще бъде новото попълнение в полицейската служба на графство Мидсъмър – патологът д-р Кам Керимор, в чиято роля влиза красивата Манджиндер Жирк, известна с ролите си в „Професия акушерка” и „Обикновени лъжи”.

Дали д-р Кам Керимор ще успее да се впише в чудатото общество на тази английска провинция? Гледайте  премиерния сезон 18 „Убийства в Мидсъмър” от днес, всеки делничен ден, в 9.30 ч. по NOVA.