Невероятни каскади, заплетен сценарий и снимки на 3 континента очакват феновете на класическия екшън

Дългоочакваната премиера в България на продължението на хитовия екшън от 2011 – „Механикът“ с екшън звездата Джейсън Стейтъм идва у нас с „Лента” на 2 септември. „Механикът: Възкресение“ ще зарадва киноманите, освен с играта на хладнокръвния британец, и с българското участие на актьора-каскадьор Райчо Василев. Сценаристи са Филип Шелби и Тони Мошър. Режисьор е Денис Ганзел. В главните роли ще видим и Джесика Алба и Томи Лий Джоунс. Участват още Натали Бърн, Рейчъл Лонг и Мишел Йео.

Героят на Стейтъм – Артър Бишоп, за пореден път смята, че е оставил миналото зад гърба си, когато разбира, че най-големият му враг застрашава любовта на живота му – Джина. В нейната роля влиза актрисата Джесика Алба, която заедно с Джейсън Стейтъм снима в България миналата година. Бишъп е принуден да обиколи света, за да извърши три невъзможни убийства - и да го направи така, както може най-добре: да изглеждат като случайни инциденти.

Филмът е сниман в Тайланд, България, Малайзия и Австралия. В кадрите може да разпознаем сцени от Варна, София и Бузлуджа, където емблематичният паметник се превръща в хеликоптерна площадка.

„Лента”  е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на „Лента” „Престъпник” и „Война на дронове”, завладяващите комедии – „Моята голяма луда гръцка сватба 2”, „Денят на мама”, „Любезните пичове”, „Гости от миналото: Революцията”, мистериозния екшън-трилър „Зрителна измама 2” и комедията „Палави мамчета“, сезон лято/есен продължава с нови хитови предложения всяка седмица. Очаквайте „Игра на нерви“ на 9 септември.