Какви са условията, от които се оплакват отпускарите?

След историята с хотел „Мурите” в Черноморец, продължават да валят сигнали от недоволни хора, изкарали почивката си там.

По темата

„Бяхме в това подобие на хотел, по скоро може да го определя като лагер в периода 22-29 август тази година. Условията въобще не отговарят на посочените в нашата оферта. Хигиената е под всякаква критика както в стаите, така и в общите помещения. Хладилник имаше само в нашата стая за разлика от стаите на другите две семейства, с които бяхме. Кърпите не се сменяха, ако не си поискаш, което разбрахме на третия ден от престоя, въпреки че на рецепция ни казаха, че се сменяват всеки ден. Не се чистеше, с изключение на боклука в тоалетната. Трябваше да има анимация и детски кът, но така и не ги видяхме. Морето е на 100 стъпала под хотела, така че на майките с колички "честито". Храната да не говорим - еднообразна и безвкусна”, пише ни Ани Иванова.  

„В почивните дни решихме да посетим Белоградчишките скали. По пътеката към скалите беше сложен видимо нов парапет, нестабилен и овързан с безцветно тиксо”, гласи сигнал, подаден от Лидия Конджелу.

Изпращайте още Ваши снимки и сигнали за нередности в рубриката „Моята новина”.