Продуцентът на риалити сериала разкри рецептата на неговия успех в “Събуди се”

“Героите на “София – Ден и Нощ” са готини хора, които са събрани заедно и правят нещо хубаво. Те са себе си и са истински. Говорят по най-естествени начин със зрителите. Те дават много любов на публиката и получават много любов в отговор. Тези момчета и момичета ги чувстват близки.”, така продуцентът на риалити сериала Краси Ванков обясни успеха на проекта при гостуването си в “Събуди се”.

“София – Ден и Нощ” е проектът, който върна младата аудитория пред телевизионните екрани. Преди това нямаше много неща, които да задържат вниманието ѝ. Нашите герои на са литературни образи. Те живеят като техните фенове, говорят на техния език, случват им се същите неща, които се случват и на техните почитатели.  Затова младите ги чувстват близки и търсят съвет от тях. Показателно е как нашите герои комуникират с феновете през Facebook страницата ни, която вече има 230 000 фенове”.

Какво още разказа Краси Ванков за работата си по риалити сериала, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Гледайте "София – Ден и Нощ" от вторник до петък от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NОVA PLAY.