Гледайте “Етажна собственост” в неделя от 16.00 ч. по NOVA

Най-успешният комедиен сериал на NOVA – “Етажна собственост”, се завръща в ефир. От днес, всяка неделя от 16.00 ч., зрителите отново ще се заливат от смях със забавните съседски истории от първи сезон на поредицата.

“Етажна собственост” е български комедиен сериал, който проследява живота на обитателите на един средностатистически жилищен вход в 18-етажен, типичен за социалистическата ера блок в ж.к. ”Надежда”. В главните роли влизат обичани актьори като Красимир Ранков, Милица Гладнишка, Боян Младенов, Антон Радичев, Албена Колева, Милена Маркова - Маца, Невена Бозукова, Явор Гигов, Станимир Гъмов, Стефан Денолюбов и Надя Савова    

Център на всеки от епизодите е конкретен битов проблем, с който съседите трябва да се справят заедно, каквото и да им струва това. Невероятната палитра от различни персонажи води до десетки комични ситуации, но те не са лишени от сериозен социален контекст. Нещо повече – героите, принудени да живеят заедно в добро и лошо под един панелен покрив, представляват всички основни възрастови, социални и културни групи в страната.

Не пропускайте да се посмеете с приключенията на щурите съседи в “Етажна собственост” в неделя от 16.00 ч. по NOVA.