Гледайте Първа професионална лига по DIEMA SPORT 2 и на онлайн платформата GONG PLAY

“ЦСКА София“ и “Берое“ се срещат днес в дербито на осмия кръг в Първа професионална лига, чиито залог е четвъртото място в класирането. Стадион “Българска армия“ ще бъде арена на сблъсъка от 19.00 ч., който ще бъде излъчен пряко в ефира на телевизия DIEMA SPORT 2 и на онлайн на платформата GONG PLAY.  Наставниците на двата отбора са под напрежение, а трите точки са жизнено важни за всеки от съперниците.

“Червените“ и “зелено-белите“ не са просто два тима с претенции за първата шестица, а с амбиции за евроквоти. Случайно или не, сега те се намират в сходни и никак незадоволителни ситуации – и ЦСКА-София, и Берое допуснаха грандиозни издънки в турнира за Купата на България, който беше една чудесна алтернатива за така мечтания евроизлаз, отбелязва сайтът Gong.bg. Евентуална загуба ще донесе много главоболия на всеки от съперниците, докато равенството също няма да помогне с неудобните въпроси. Победата е единственото, което може да гарантира глътка въздух, но трите точки прилягат само на един. Кой ще бъде той, ще научим около 21.00 ч. в ефира на телевизия DIEMA SPORT 2 и на онлайн на платформата GONG PLAY.  

В късната неделна вечер “Славия“ пък ще опита да направи това, което не може да стори вече почти 3 години, а именно – да победи “Черно море“. “Белите“ гостуват на варненци в Каварна, а мачът е предпоследен за осмия кръг на Първа професионална лига. Задачата пред хората на Александър Тарханов може да бъде само една: отдалечаване от дъното в класирането, но “Черно море“ също има своите планове. Срещата стартира в 21.15 ч. и има запазено място в  ефира на телевизия DIEMA SPORT 2, както и на онлайн платформата GONG PLAY.

Не пропускайте срещите в Първа професионална лига по телевизия DIEMA SPORT 2 и на онлайн платформата GONG PLAY.