Гостите и темите в сутрешния блок в понеделник от 6.20 ч. по NOVA

В понеделник,  26 септември, в сутрешния блок “Здравей, България” от 6.20 ч. NOVA ще се включи на живо от САЩ преди първия дебат между кандидатите за Белия дом Хилари Клинтън и Доналд Тръмп. Очаквайте и още горещи подробности за развода на най-обсъжданата светска двойка отвъд океана – разследва ли ФБР Брад Пит за насилие над децата? След скандала с Македония заради поругаването на паметника ни, водещите Виктор Николаев и Ани Цолова ще потърсят отговор на въпроса “Ще се влошат ли отношенията ни със Скопие?”.  В предаването ще видите още:

Кара ли се масово без книжки по селата – на живо след като шофьор без документ прегази дете.

Баща издирва 4-годишното си дете. Изведено ли е в чужбина от майката и какво е предприела полицията?

Събуди ли се Вранча? След земетресението, усетено и у нас – говори сеизмологът Емил Ботев.

“Мисия Образование”: Как учениците от малките населени места изостават в знанията си с до три години от тези в големите градове? Отговорите търси  Мия Димитрова.

Как Милен Цветков се озова в пародийния уеб сериал ”#Кифла”? И още популярни личности  във втория сезон на уеб сериала.

“Пълен абсурд” с Румен Бахов: 62-годишен мъж иска да постави рекорд на Гинес за най-дълго плуване в чувал със завързани ръце и крака.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването. А отговорите на въпросите ще научите само в ”Здравей, България” в понеделник от 6.20 до 9.30 ч. по Нова. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България” вече можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.