Кои са двете двойки, който ще се борят за голямата награда? Отговорът ни очаква във Vbox7.com

Последната седмица вилата на в Summer Flirt е изпълнена с много смях, усмивки, песни и танци. Тя е пълен антипод на предишната, през която Марто остана сам след елиминациите и му се падна трудната задача на изгони една от двойките, а именно Габи и Светльо. След излизането си те споделиха, че това не е краят на техните отношения. В новия епизод участниците отново сменят стаите си, Марто и Мадлен приготвят вечеря, а един от борещите се за голямата награда променя мнението си. Кой е той и на какво се дължи обрата в отношението му към една от дамите, гледайте в новия епизод на Summer Flirt първо във Vbox7.com.

Продуцентите от 7Talents и Hidalgo Productions не спират да изненадват участниците - Мадлен, Мартин, Кристин, Иво и Марто – с интересни и забавни игри и предизвикателства, включващи приготвяне на вечеря и караоке. Марто два пъти има възможност да избира партньор. Той остава верен на себе си, като не престава да посочва Мадлен. Ще му погне ли времето прекарано с нея да спечели сърцето й и да бъде част от двете двойки, борeщи се за екскурзия за двама в чужбина следете първо във Vbox7.com. След последните елиминации във вилата четиримата останали трябва да покажат уменията си в Голямата Summer Flirt олимпиада. Тя включва три дисциплини, изискващи висока степен на концентрация, координация и креативност, познати още като „Нахрани ме“, „Захапи ме“ и „Премести ме“.

Кой е последният напуснал къщата, какво провокира признанието на Марто, че е влюбен в Мадлен и кои две двойки са на финал ще разберете само тази седмица. Мадлен, Марто, Светльо, Кристин, Мартин, Милена, Габи, Иво и Кати се събират във вилата на Summer Flirt за едно последно важно решение. Какво е то, ще разберете този петък в последния епизод на първото уеб реалити за необвързани във Vbox7.com.

Summer Flirt – понеделник, сряда и петък в 14.00 ч. във Vbox7.com 

Следете още във Facebook и Vbox7.com