Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Тайната мисия на Емануела и Борислав е застрашена от провал, а това може да се отрази фатално на всички обитатели на  Къщата на VIP Brother 2016. След безупречния им старт като “влюбена” двойка, двамата вече са тема номер едно в Къщата, а всички Съквартиранти следят стриктно отношенията между тях. Боби и Емануела бързо успяха да се наговорят за тактиките си и размениха информация един за друг, за да избегнат попадането в неловки ситуации.

По темата

Прозорливите Ирина, Лара и Вальо обаче веднага забелязаха, че Боби не знае много малки детайли за Емануела като фактът, че е почитател на кафето и изпитва необходимост от горещата напитка сутрин, и заподозряха “влюбената” двойка. По-късно на дневен ред сред Съквартирантите дойде въпросът как Борислав е най-желаният ерген, след като той е във връзка? Повечето Съквартиранти все още не усещат конспирация, но дали това ще се окаже достатъчно за успешната мисия на „Мистър и Мисис Смит”? Ще съумеят ли двамата да разсеят всички съмнения за връзката им или ще се озоват в лудницата, ще стане ясно в следващите епизоди на VIP Brother.

Емануела бе посрещната с противоречиви чувства от Съквартирантите, което допълнително усложнява нейната задача. Докато едни от обитателите на Къщата не скриха радостта си от влизането ѝ, други почти се скриха, за да не се запознаят с нея. Още от началото на пребиваването си в Къщата Глория категорично се обяви против поп фолка, а нейната неприязън към Емануела е повече от очевидна. Зрителите видяха как манекенката отправи обидни намеци към певицата, след като многократно обсъди бившите ѝ връзки, поведението ѝ извън Къщата и кариерата ѝ заедно с Деси Цонева и кака Лара.

Дали от притеснения за евентуален провал на мисията, или от близостта, която вече 24 часа демонстрират един към друг, Боби и Емануела си легнаха като истинска влюбена двойка. Двамата за момент бяха толкова погълнати от ролята си, че наистина заприличаха на влюбени гълъбчета, а дали тайната им мисия наистина няма да прерасне в нещо повече, само времето ще покаже.

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg