Неочаквана седмична мисия и нови разкрития очакват зрителите във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Дейли епизодът на VIP Brother тази вечер ще бъде наситен с емоции. Съквартирантите ще получат изненадваща седмична мисия "Очаквай неочакваното", Жана ще признае, че започва да изпитва чувства към Явор, Миглена открито ще призове Емануела да се старае повече в изпълнението на мисията си, а конфликтите в Къщата отново няма да са мираж.

По темата

След две седмици, прекарани в пълна изолация, Съквартирантите стават все по-близки. Понякога заради силните емоции в Къщата те намразват хора, които доскоро са харесвали, а понякога най-неочаквано се влюбват. Зрителите ще видят неочакваните разкрития на Жана, която ще признае, че винаги е харесвала Явор Бахаров, но сега мисли, че започва да се влюбва в него. Певицата ще получи подкрепа от най-близките си в Къщата и сватосването с актьора няма да закъснее. 

Прозорливата Миглена ще изложи на опасност тайната мисия на Емануела и Борислав. Дамата в червено ще призове Емануела да изпълнява мисията си по-искрено, защото е въпрос на време всички в Къщата да се усетят. Певицата ще се опита да не губи самообладание и да убеди Миглена, че не е права, но дали ще успее и в крайна сметка ще се озоват ли всички в лудницата заради детективските умения на някои ще стане ясно съвсем скоро.

Новата седмична мисия "Очаквай неочакваното" ще накара Съквартирантите да бъдат нащрек през цялото време. Още първата сутрин на мисията те ще бъдат събудени с Kangoo Jumps тренировка, а по-късно Ирина и Роро ще трябва да влязат в ролята на водещи на научнопопулярното предаване "Дивите животни на Нови хан", където ще има големи прилики на Съквартиранти с изключително опасни видове. Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg