Зрителите ще проследят края на тайната мисия на Емануела и Борислав във VIP Brother на живо от 20.00 ч. по NOVA

Големият брат не спира да изненадва почитателите си и тази вечер на живо трима Съквартиранти ще напуснат Къщата. Във VIP Brother live зрителите ще проследят също края на тайната мисия на Борислав и Емануела, които цяла седмица се представят за влюбена двойка с тримесечна връзка. Детективските способности на някои Съквартиранти се оказаха повече от впечатляващи и те категорично заявиха, че двамата влюбени всъщност играят роля. Довечера ще стане ясно ще се спасят ли Съквартирантите от ужасяващата лудница на Big Brother, или ще получат урок за своята мнителност.

Преди Big Brother да разбере мнението на Съквартирантите за Емануела и Борислав, двамата мошеници тайно от всички ще разберат какво се шушука зад гърбовете им в Къщата. Думите на повечето звезди ще огорчат певицата и тя ще обмисли възможността да провали мисията, за да им даде урок. Борислав ще впрегне цялата си харизма, за да я разубеди, а тази екстремна ситуация сякаш още повече ще сближи двамата. Възможно ли е ролята на влюбени действително да завърти главите на Емануела и Боби и тайната им мисия да прерасне в истинска любов?

Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg