Инцидентът не е попречил на трафика между Кресна и Благоевград

Тежка катастрофа на главен път Е-79 рано тази сутрин. Тир, натоварен със захар пламна в движение и изгоря до основи. Инцидентът станал рано тази сутрин в Кресненското дефиле, на 500 метра от изхода на Кресна. 

Около 6. 00 часа сутринта тежката машина се запалила, преминала през мантинелата и се обърнала встрани от пътя.

СНИМКИ НА ИЗГОРЕЛИЯ ТИР ВИЖТЕ ТУК

По темата

 Шофьорът е успял да се измъкне невредим, като счупил предното стъкло и е излязъл от горящия камион, без сериозни наранявания.

Тежкотоварният автомобил, обаче изгорял напълно, въпреки намесата на пожарникарите. Инцидентът не е попречил на трафика между Кресна и Благоевград.  

При друг инцидент тази сутрин камион се преобърна край Полски Тръмбеш. Инцидентът е станал около 7.40 часа тази сутрин.  Товарен автомобил с българска регистрация се е завъртял и част от него е пропаднала в крайпътна канавка. Пострадали няма. 

 

И още една катастрофа с тежкотоварен камион стана тази сутрин. 

Около 07,00 ч.  на пътя Русе – Плевен, в района на разклона за селата Вързулица и Масларево тир с българска регистрация се е преобърнал на пътното платно.

40-годишния водач е транспортиран във великотърновската болница.  Автомобилът е превозвал метални елементи. Товарът не е разпръснат по пътното платно. 

Репортер: Екатерина Николова, Мартин Георгиев