Източници твърдят, че актрисата има голяма вина за разпадането на брака им

Анджелина Джоли и Брад Пит почти не си говорили, докато снимали филма "Край морето" по време на медения си месец, пише списание "Пийпъл", цитирано от БТА.

По темата

Признаците за напрежение в двойката, която в момента се развежда след едва двугодишен брак, били ясно доловими още по време на снимките в Малта.

СНИМКИ НА БИВШАТА ДВОЙКА ВИЖТЕ ТУК

"Те почти не си говореха, докато бяха заедно", твърди анонимен източник. "Това определено не приличаше на меден месец. Анджелина не прекарваше никакво време със съпруга си", добави той.

Въпреки че желанието за развод дойде от Джоли, други източници твърдят, че самата тя има голяма вина за разпадането на брака им.

"Има толкова неща, които могат да се използват срещу Анджелина, но Брад не иска да го прави. Той каза на адвокатите си, че не иска да "играе мръсно", допълва още източникът.

Джоли подаде документи за развод, като заяви, че се безпокои за безопасността на своите деца. Формално актрисата се позова на непреодолими разногласия с Брад Пит и поиска да ѝ бъде предоставено пълното попечителство над децата.

Актьорът от своя страна изтъкна, че съпругата му се опитва да го оклевети, като разпространява слухове за неговата склонност към агресия под въздействието на алкохол и наркотици.